(+31) 46 437 1885 | Bony Farma Health Products

Over ons

Bony Farma is voortgekomen uit de wens om professionele voedingssupplementen voor dieren te vervaardigen, die een bijdrage kunnen leveren aan de algemene gezondheid van de huisdieren. Jarenlange ervaring in de begeleiding van met name de duivensport door dierenarts Peter Boskamp, heeft onomstotelijk bewezen dat het mogelijk is door de keuze van de juiste supplementen de gezondheid van de dieren te optimaliseren waardoor de kans op het optreden van ziekten wordt verkleind.

Parallel met deze ontwikkeling van supplementen voor duiven heeft Bony Farma een aantal supplementen voor andere diersoorten ontwikkeld. Zo is in de loop der jaren ook een heel gamma ontwikkeld van gezondheidsondersteunende producten en supplementen voor honden en katten. Te lang heeft de nadruk in de diergeneeskunde louter gelegen op het behandelen van zieke dieren. De wereld die te winnen was door de gezondheid van de dieren te ondersteunen is daarbij vaak vergeten. Gelukkig zijn er steeds meer initiatieven te begroeten die deze leemte opvullen.

Bony Farma bouwt voort op de inzichten die door het werk van dierenarts Boskamp in de loop der jaren zijn ontwikkeld en hoopt zo, nu en in de toekomst, een bijdrage te kunnen leveren aan de bevordering van de algemene gezondheid. Ons devies is: Voorkomen is beter dan genezen.